Home     Verwarming     Gas     Water     Sanitair     Onderhoud     Storingen     Contact

Water

 

Schoon drinkwater behoort uiteraard tot de eerste levensbehoefte van iedereen. Daarbij is het van het grootste belang, dat de drink- en douchewaterinstallatie zodanig wordt aangelegd en aangesloten, dat legionellabesmetting voorkomen moet worden. Installatiebedrijf ROMEO is tevens een erkend watertechnisch installateur. Wij werken volgens de vastgestelde kwaliteitsnormen en modernste technieken om u te verzekeren van schoon en helder drink- en badwater. Daarbij wordt de kans op legionellabesmetting tot het uiterste beperkt. Of het nu de aanleg van een compleet nieuwe waterinstallatie betreft, of het gedeeltelijk vernieuwen of herstellen van deze installatie, voor ons is dat geen enkel probleem. Voor aanleg en onderhoud van drink- en douchewaterinstallaties bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij installeren niet alleen een simpele al dan niet vorstvrije buitenkraan of een extra terugslagkraan voor de wasmachine of vaatwasser, maar ook voor een compleet luxe badkamer met allerlei toebehoren kunnen wij u van dienst zijn.

Bij water moet niet alleen gedacht worden aan de aanvoer van schoon (drink)water, maar ook aan de afvoer van het overbodige afvalwater. Wij gebruiken voor de binnenriolering PVC buizen en hulpstukken met een wanddikte van tenminste 3,2 mm, die daarmee voldoen aan de gestelde KOMO kwaliteitseisen. Het aanbrengen van de binnenriolering geschiedt volgens de geldende internationale normen van het CEN (Comité Européen de Normalisation) en ISO met inachtneming van NEN 3215. Waar nodig worden eventueel hulpstukken in de riolering aangebracht t.b.v. expansie- reinigings-, ontstoppings- of inspectiemogelijkheden.

Een regelmatig voorkomend probleem is, dat bestaande rioleringen zonder voldoende afschot zijn aangebracht met als gevolg slecht doorlopende afvoeren. Wij kunnen dat uiteraard aanpassen.

Maar ook het aanbrengen, wijzigen of vervangen van (bestaande) PVC- of zinken hemelwaterafvoeren behoort tot onze werkzaamheden.