Home     Verwarming     Gas     Water     Sanitair     Onderhoud     Storingen     Contact

Home

 

Installatiebedrijf ROMEO is in 2000 opgericht door Rick Olthof, werkzaam in de installatietechniek sinds 1993. Zijn doel was en is om kwaliteit, efficiency en klantvriendelijkheid te koppelen aan betaalbaarheid.

De kwaliteit werd gerealiseerd met het doorlopen van de voor dit vak benodigde opleidingen. Maar ook nu worden nog regelmatig aanvullende cursussen gevolgd om deze kwaliteit blijvend te waarborgen.

Vakbekwaamheid en betrouwbaarheid staan bij Installatiebedrijf ROMEOhoog in het vaandel. Er is en wordt nog steeds ge´nvesteerd in vakgerichte opleidingen voor Gas, Verwarming en Water. Wij zijn voor deze disciplines ook ingeschreven als erkend installatiebedrijf bij het instituut "installQ". Daarnaast is Rick Olthof in het bezit van andere relevante diploma's en/of certificeringen. Zie linken hieronder:

Bewijs van inschrijving installQ

Diploma bedrijfsleider installatietechniek

Diploma VCA VOL

Certificaat NEN 3140 keurmeester elektrische arbeidsmiddelen

Certificaat Asbestherkenning

STEK-certificaat F-gassen 2

Door middel van slim onderhandelen met verschillende leveranciers zijn we erin geslaagd met concurrerende prijzen te werken, ook voor de bekende zogenaamde A-merken.

Wij bieden zowel voor de particuliere markt als voor de zakelijke opdrachtgever complete service: cv-installaties en -ketels, badkamers, waterinstallaties, gasinstallaties, rioleringen en cv-onderhoud.