Home     Verwarming     Gas     Water     Sanitair     Onderhoud     Storingen     Contact

Home

 

Installatiebedrijf ROMEO is in 2000 opgericht door Rick Olthof, werkzaam in de installatietechniek sinds 1993. Zijn doel was en is om kwaliteit, efficiency en klantvriendelijkheid te koppelen aan betaalbaarheid.

De kwaliteit werd gerealiseerd met het doorlopen van de voor dit vak benodigde opleidingen. Ook nu worden nog regelmatig aanvullende cursussen en opleidingen gevolgd om deze kwaliteit blijvend te waarborgen.

Vakbekwaamheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Er is en wordt nog regelmatig ge´nvesteerd in vakgerichte opleidingen. Installatiebedrijf ROMEO staat ingeschreven bij het instituut installQ als erkend installatiebedrijf. Hiervoor en voor andere relevante diploma's en/of certificeringen wordt verwezen naar de linken hieronder:

Bewijs van inschrijving installQ

Diploma bedrijfsleider installatietechniek

Diploma VCA VOL

Certificaat NEN 3140 keurmeester elektrische arbeidsmiddelen

Certificaat Asbestherkenning

STEK-certificaat F-gassen 2

Door middel van slim onderhandelen met verschillende leveranciers zijn we erin geslaagd met concurrerende prijzen te werken, ook voor de bekende zogenaamde A-merken.

Wij bieden zowel voor de particuliere markt als voor de zakelijke opdrachtgever complete service: cv-installaties en -ketels, badkamers, waterinstallaties, gasinstallaties, rioleringen en cv-onderhoud.