Home     Verwarming     Gas     Water     Sanitair     Onderhoud     Storingen     Contact

 

Sanitair

 

U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van sanitair van eenvoudige kranen en fonteintjes tot exclusieve badkamerinrichtingen. Wij leveren ook alle benodigde apparatuur voor warmwater en voor extra comfort, zoals bubbelbaden en sauna’s. Sanitair werkt alleen goed als ook het leidingwerk op de juiste wijze is aangebracht. Dat is één van onze specialiteiten. Daarnaast hebben we veel ervaring met het verwijderen van het oude toilet en het aanbrengen van een zogenaamd zwevend toilet.

Bij het plaatsen van nieuw sanitair wordt het oude verwijderd en door ons afgevoerd. Daarbij worden zo nodig andere noodzakelijke aanpassingen aan de huisinstallatie aangebracht. Het gaat dan b.v. om nieuwe waterleidingen en/of kranen, aansluitingen op en aanpassingen aan de riolering. Wij kunnen dat allemaal uitvoeren.

Eventueel behoort ook de aanleg van extra mechanische ventilatie tot de mogelijkheden. Op grond van de InstallQ-erkenningen zijn wij bevoegd en gecertificeerd om onderhoud en reparaties te verrichten aan alle water-, gas, en verwarmingsinstallaties in de woning.

Goed onderhoud verlengt de levensduur van het sanitair. Als extra service geven wij bij oplevering dan ook gratis adviezen m.b.t. goed onderhoud. Binnen de garantietermijn van het geleverde sanitair worden eventuele onderdelen door ons gratis vervangen. Bij het defect raken buiten de garantietermijn kunnen wij alle noodzakelijke reparaties uitvoeren. Wij geven er de voorkeur aan bij sanitair te kiezen voor kwaliteitsmerken. Dan bent u er als klant van verzekerd, dat bij het eventueel uit de handel nemen van dat sanitair de onderdelen nog jaren te verkrijgen zijn en men er dus ook langer plezier aan kan beleven.

Bij enkele van onze leveranciers van kan men in overleg met ons vrijblijvend hun showroom bezoeken om een keus te maken m.b.t. het aan te schaffen sanitair. Er is daar een zeer ruime voorraad aanwezig in diverse kleuren, stijlen en uitvoeringen, zodat men zich een beeld kan vormen hoe een en ander er in de praktijk uitziet.

Indien gewenst ontvangt u een vrijblijvende offerte van die leverancier (in afschrift aan ons!) en kunnen wij u een voorstel doen m.b.t. de totale kosten van het sanitair, dus inclusief het benodigde aansluitmateriaal en het arbeidsloon. Ook dit voorstel is weer geheel vrijblijvend.