Home     Verwarming     Gas     Water     Sanitair     Onderhoud     Storingen     Contact

 

 

Verwarming

 

Wij hebben een ruime ervaring in het aanleggen, uitbreiden en onderhouden van cv- en verwarmingsinstallaties. We zijn ook erkend als verwarmingstechnisch installatiebedrijf. Voor elke woonsituatie hebben wij een passende oplossing. Daarbij houden wij uiteraard rekening met de wensen en het budget van de klanten. We offreren meerdere mogelijkheden aan de klant met daarbij een toelichting c.q. deskundig advies van wat volgens ons het beste in hun specifieke woonsituatie past. Wij hebben wel een voorkeur voor bepaalde merken of type verwarmingstoestellen, maar het is de klant, die uiteindelijk bepaalt welk merk of welke merken worden geleverd en ge´nstalleerd.

Of u nu een eenvoudig appartement bewoont of in een ruime villa, wij vinden altijd een oplossing voor een behaaglijke warmte in de woning, of de gewenste hoeveelheid warm water in de badkamer.

Via moderne schakeltechnieken is het mogelijk om per afzonderlijk vertrek de gewenste temperatuur in te stellen. Het inregelen van dit soort installaties vindt plaats in samenwerking met een hierin gespecialiseerd bedrijf.

Een steeds vaker toegepaste warmtevoorziening is vloerverwarming. Het succes is gebaseerd op de kwaliteit van de gebruikte materialen, de verwerkingsmethode, de regeltechniek en - niet onbelangrijk - de energiebesparing. Daarnaast zorgt het ook voor een prettige warmte en voelt het lekker aan.

Het berekenen van de benodigde capaciteit hiervoor, het eventueel uitfrezen van de noodzakelijke sleuven voor de vloerverwarming en het daadwerkelijk aanleggen besteden wij ook uit aan een hierin gespecialiseerd bedrijf.

Veel van de door ons ge´nstalleerde cv-ketels zijn van het merk: Nefit, Intergas of Remeha. Maar ook andere merken cv-ketels, boilers etc. worden op verzoek van de klant probleemloos geleverd en ge´nstalleerd.

Behalve het aanbrengen van conventionele cv-installaties met cv-ketels zijn wij tevens gecertificeerd voor het installeren, inregelen, afstellen en onderhouden van waterpompinstallaties.